onsdag, januari 28, 2009

Blir inte friska

Onsdag 28 januari

Hela familjen var till läkaren i fredags, Jante blev sjukskriven hela denna vecka och både han och Alexander fick penicillin. Alex blev snabbt bättre och fick gå till dagis i måndags. Även Sebastian fick gå till dagis i måndags men han fick tyvärr feber måndag natt. Igår vick jag vabba halva dagen och idag hela dagen. Känns inte så jättebra, jag har mycket att göra och kommer snabbt efter när jag är borta. Jante som skulle vara hemma hela veckan blev för rastlös och gick imorse till jobbet. Hoppas han håller sig frisk nu. Barnen var hemma hela förra veckan, och nu kommer Sebban vara hemma resten av den här veckan.

Det är verkligen så här att ha småbarn, i alla fall för oss. Öronbarn och dagis är ingen bra kombo. Idag ska jag försöka tvätta lite och byta lakan i vår säng. Tänkte även baka lite kakor på eftermiddagen om Sebastian sover. Vad gör ni idag?
Bild tagen på sjuklingen när han kollar på lilla prinsessan.

4 Comments:

At 28 januari 2009 kl. 12:10, Anonymous Anonym said...

Så lite som möjligt. Vi har våran lediga dag. Barnen har degat (lekt med trolldeg) och sen ska vi på bibblan. Funderar också på att baka en kaka sen.

Jobbigt med sjuka barn. Jag vet precis hur det är. Usch och fy! Kram på er

 
At 28 januari 2009 kl. 12:11, Anonymous Anonym said...

Och den där lampan har jag med. Både vit och svart. Bra smak du har!

 
At 28 januari 2009 kl. 14:16, Anonymous Anonym said...

Tänkte att det var lika bra att bli magsjuk också.... Usch, vad allt suger just nu! Skönt att iaf Esmeralda är frisk :)

 
At 28 januari 2009 kl. 15:51, Blogger Jenny said...

Annica - kul att ni hittar på så mycket på era lediga dagar. Bibblan skulle jag aldrig våga gå till med Sebastian, han är så vild och gapig. Visst är lamporna fina, har tre st likadana på rad i vardagsrumsfönstret.

Malin - har du lyckats få magsjuka också :( Men när ska det ta slut! Krya på dig!

 

Skicka en kommentar

<< Home