tisdag, maj 12, 2009

Orolig

Tisdag 12 maj

I söndags så ramlade Sebastian ihop. Det började med att han inte ville gå utan vi skulle bära. Han är annars väldigt glad i att få gå själv, Alexander tar gärna vagen men Sebastian vill gå. Han blev väldigt gnällig och ville bara upp. Sedan såg vi att han gick konstigt, han liksom haltade lite. När vi kom ut, vi hade varit hos min farmor och farfar så vek hans ben sig och han hamnade på rumpan. Det såg väldigt läskigt ut. Vi klämde på foten och på benet men han reagerade inte. Vi tog i alla fall bilen till Danderyds och samma sak där, han försökte gå lite men benet vek sig och han ramlade ihop.

Vi fick träffa en barnläkare som trodde han hade fått en inflammation i höften. Han ordinerades vila. Alla som har barn vet ju hur lätt det är för en 2-åring att sitta stilla. Han går på alvedon och ipren för att lindra smärtan. När han får det går han utan problem, men helst ska han vara still. Vi har sett på Pippi och Totoro ett antal gånger nu. Idag är han mycket bättre min lilla prins.

Sötisen
Jag och Sebastian

5 Comments:

At 12 maj 2009 kl. 20:13, Anonymous Maja said...

Jag förstår att du blir orolig. Stackars Sebastian. Skönt att han kan gå igen med värktabletterna i alla fall och hoppas läkaren hade rätt och att det försvinner snart. Läskigt när sånt där händer.
Ge honom en kram från mig!

 
At 12 maj 2009 kl. 20:40, Anonymous Anonym said...

Fy vad läskigt! Lilla killen. Hoppas han är helt bra snart. Kram

 
At 13 maj 2009 kl. 08:10, Anonymous malin said...

Men oj vad otäckt, hoppas han blir bra snart. Kram från oss

 
At 13 maj 2009 kl. 08:19, Blogger Veronica said...

Men Lillgubben!!
Hoppas han mår bättre idag!
kram kram

 
At 13 maj 2009 kl. 08:49, Anonymous Maja said...

Va cool han ser ut föresten på översta bilden : )
Men så är han ju cool också ; )

 

Skicka en kommentar

<< Home