måndag, mars 30, 2009

Vattkoppor

Måndag 30 mars

Nu har vi ett barn med vattkoppor, jag blev helt uppspelt när jag såg kopporna på hans rygg. Jag har väntat på att det ska komma, det har gått vattkoppor på dagis förut men då har barnen klarat sig. Nu äntligen fick Alexander sina första koppor. Nu hoppas jag att det inte kommer för många, tror han har ca 10-20 stycken. Den första kom uppe på huvudet och på ryggen. Ska ta lite bilder imorgon. Känns bra att han får det nu när han är liten, min syrra fick när hon var i tonåren och blev jättedålig, min mamma fick när hon var gravid och fick missfall.

3 Comments:

At 31 mars 2009 kl. 10:49, Anonymous Anonym said...

Jag håller helt med dig. Joakim som är 9 år nu har fortfarande inte haft vattkoppar. Bättre att ha det när man är liten. Syrran hade det också som tonåring och var hemma länge.

Skicka några koppor till mig är du snäll!

Hoppas det inte blir allt för många koppar bara.

Jag skickar ditt bokpaket idag. Kram Annica

 
At 2 april 2009 kl. 17:15, Anonymous S@ra said...

Vi hade vattkoppor för 2 år sen, tror jag det var. Agaton var jättedålig. Hade massor av koppor. I ljumskarna kunde man nästan inte se huden på honom. Han fick Renexin (receptbelagd) mot klådan. Det hjälpte bra.

Lillebror vart smittad av sin storebror. Hade inte alls så långvarigt eller så många koppor, men jobbigt var det med allt kliande.

 
At 5 april 2009 kl. 23:16, Anonymous Syrran said...

Usch, minns när jag hade det... Fy fan vilket helvete de va.. Hela ögat svullna ju igen och hade säkert 200 koppor, de va överallt!!! Skönt att man bara har de en gång i livet!

 

Skicka en kommentar

<< Home