måndag, september 04, 2006

Söndagsfika

Söndag 3 september

Vaknade av att det ösregnade ute, vilken trist start på dagen. Vi hade pratat med Åsa och Rikard om att göra något idag men någon promenad blir det inte. Vi åkte istället till Kista Centrum och käkade lunch med barnen. Vi gick och köpte en present till Samuel eftersom den han fick när han fyllde år hade han redan två av. Nu fick han kastruller som han gillar.

Samuel är över 1 år nu och går jättebra, det ser så gulligt ut när barn precis lärt sig gå. Vi bestämmde att barnen skulle få leka lite hemma hos Samuel så vi åkte dit. Det är så himla skönt att man bara kan lämna barnen på golvet lekandes och vi vuxna kan fika. Vi fick mumsiga bullar och kakor, Alexander fick smaka lite på en syltkaka. Resten av dagen var vi hemma och städade och tvättade. På kvällen tittade vi på några avsnitt av första säsongen av Simpsons, den är från 1989 :) Jag började också sy en tavla i korsstygn, få se om jag blir klar innan nästa bebis dimper ner.

Alexander och Samuel leker hos Samuel

Foto: Åsa Jansson

2 Comments:

At 4 september 2006 kl. 10:07, Anonymous Anonym said...

Vad roligt att du skrev just om att sy. Jag kollade precis när symässan är. Det är ju höst nu och det är skönt att ha nått att pyssla med på kvällarna. Mässan är inte förrän tredje november. Men vi ska väl gå då?

 
At 4 september 2006 kl. 10:13, Blogger Jenny said...

Det är klart vi ska gå, är ju vår tradition.

 

Skicka en kommentar

<< Home